tiistai 10. marraskuuta 2015

beYOUtiful

Voisin aloittaa tämän tekstin kangashehkutuksella. Jätän kuitenkin sanat vähemmälle ja annan kuvien kertoa tarinan. Totean vain, että olen kaipaillut tällaisia "yksi printtikuva" -tyyppisiä kankaita kauan, kiitokset Nappinjalle toiveen toteuttamisesta.En nyt voi olla kuitenkaan ihan hiljaa. Kangaskauppojen tarjonta on täynnä kuoseja, enemmän tai vähemmän kuvaa kuvan päällä. Tällaisen helmen kun näkee, on pakko ostaa. Kuvan teksti on mielestäni nerokas, omalle rakkaalleni <3

Halusin pitää paidan mahdollisimman riisuttuna ja antaa kuvan olla pääosassa. Olalle päätin kuitenkin lisätä pienet perhoshihat söpöysefektiksi. Paidan kaavan olen muokannut Funny Sleevesin pohjalta (Ottobre 1/2012), perhoshihat on leikattu vapaalla kädellä.

Samalla kaavalla tein toisenkin paidan, tällä kertaa tilkuista.Muista, ole(t) beYOUtiful.

Tiina

3 kommenttia:

  1. Ihanan suloisia molemmat paidat ♥ ja ihanaa nähdä omista kuoseista valmiita ompeluksia ♥ ♥

    VastaaPoista
  2. Nää on NIIN ylisuloisia. Sinulla on kyllä visio selvillä ja toteutus 110%. Minullakin on tuo kangas...enkä ole nyt oikein mitään keksinyt...vielä ;)

    VastaaPoista
  3. On kyllä tosi nättejä molemmat. Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista