torstai 8. lokakuuta 2015

Kolmen kauppa

Nyt kun kangasostoni ovat tipahtaneet dramaattisesti ja lähes kaikki kuosilliset kankaat alkavat olla jo vaatteina, tulee tehtyä omasta kangaslaarista löytöjä. Kun tarpeeksi myllää, syntyy pareja. Niin löysivät nämäkin toisensa, yksivärinen college ja raitatrikoo. Taivaankappaleet olivat kohdallaan vielä sukeltaessani resorivarastooni, sieltä löytyi juuri oikeanvärinen puuttuva palanen tähän mekkoon.

Syntyi China Girl -mekkonen (Ottobre 4/2014) koossa 98.


Tämä oli suhteellisen työläs ommeltava. Saumurini on mallia manuaalinen kone, joten kaikki vähänkin paksummat kohdat pitää pyörittää käsipelillä. Rypytyskohdat ovat pahimmat. Mutta kaikki se aika ja käsipyörän rullaaminen kannatti, kaunis tästä tuli.

Toisen hihan jouduin leikkaamaan uusiksi kun ensimmäisessä raidat olivat vähän vinksallaan. Taskut ovat kiva yksityiskohta, tuo raitatrikoo tuo ne mekon uumenista hyvin esiin.


Malli on väljä, varsinkin hihoista. Tämähän on tarkoitettu ommeltavaksi paksummasta kankaasta, joten trikoo ei hihoissa ole paras vaihtoehto. Etukappalella harvakseltaan olevat laskokset ovat kivat. Tuollaisia pitäisi tehdä useamminkin.


Muistathan huomisen hyväntekeväisyyshuutokaupan. Lisää siitä täällä.

Viikonloppuni alkoi tänään. Parasta siinä on tällä hetkellä se, ettei ole mitään sovittua menoa. Ihanaa.

Iloista loppuviikkoa!
Tiina

2 kommenttia:

  1. Ihana! Tosi kivan mallinen :) Hyvin sopii kyllä kankaat yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Harvemmin eri paikoista ostetut kankaat näin hyvin sopii yksiin, nämä oli varmaan tarkoitettu toisilleen :)

      Poista