tiistai 29. syyskuuta 2015

Kangasrakkauteni

Vuosi sitten kesällä ihastelin Pehemiän Siskoni on aurinko -kangasta. Ostin sitä metrin tietämättä, mitä kankaasta ompelisin. Metristä on vuoden mittaan tullut useampi pipo lahjaksi.

Muistelin kankaasta jääneen vielä mekkopalasen verran Hertalle. Kangasvarastoja tyhjentäessäni pala osui käteeni ja sehän näytti niin pieneltä että arvelin etten saa siitä edes paitaa tehdyksi. Voi olla, että lapseni on vuodessa kasvanut :) Asettelin kaavat kankaalle ja sehän riitti juuri paidaksi.

Tähän kuosiin sopii aiemmin hyväksi toteamani Funny Sleeves (Ottobre 1/2012). Tämäkin on tehty 98 leveydellä ja 104 pituudella.


Hihoja on vaikea kuvata, mutta ovat päällä tosi kivat. Nyt kun olen tuonne Instan puolelle napsinut sovituskuvia, on se ollut joka kerta yhtä tuskaista. Yritän maanitella lasta kuvattavaksi ja mikäli siinä onnistun, ikiliikkuja ei pysy hetkeäkään paikallaan. Ja juuri kun olen nappaamassa kuvaa, iskee mallille kakkahätä.


Viime postauksessa mainitsin Prymin taikatussin. Tähän käytin sitä piirtämällä hihoihin kuminauharypytykselle linjan. Tussista on tullut luottovälineeni ratkojan ohella ;)


Kangas kuuluu kangasrakkauksiini. Olin säästellyt kangasta kun pohdiskelin, onko se liian surumielinen pienen lapsen vaatteeksi. Ei ole, ihana on.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti