tiistai 18. elokuuta 2015

Tunikat tuplana

Hyvä kaava pääsi käyttöön uudestaan, kahteen otteeseen vielä. Nyt pienensin hiukan pääntietä ja kokeilin tehdä helmarypytystä eri kohtiin. Parhaimmaksi totesin kuitenkin ensin kokeilemani järjestyksen eli yksi ohjeen mukaiseen kohtaan, toinen ommel sen alapuolelle ja toinen yläpuolelle.


Tunikoiden kaava on Princess (Ottobre 4/2012) koossa 92.


Ihanasta koirakankaasta ompelin aiemmin mekon onnettomilla kohdistuksilla, joten nyt oli näytönpaikka. Tämän erän voitin minä (niin edellisenhän minä hävisin, sitä ei voittanut kukaan) ja koirat kurkkivat symmetrisesti. Aikamoinen jumppa siinä olikin kun en halunnut leikata hukkapaloja jättäen.


Tämä Ainolasta ostettu tyttökangas piti käydä laittamassa ostoskoriin kun näin ompeluryhmässä tästä vaatteita. Tykkään näistä isoista kuvioista ja onhan tässä äidin ja tyttären kestosuosikkeja, pupuja.


Olen ommellut viimeksi - öö - en muista milloin. Varmaankin heinäkuussa, jolloin nämäkin ovat valmistuneet. Kangaslakko on pitänyt, mutta eihän ne varastot sieltä itsestään hupene. Ensi viikolle on toiveissa saada ompeluaikaa, nyt keskityn leikkuuhommiin. Uusia kaavojakin on tarkoitus kokeilla. 

Tiina

2 kommenttia: