tiistai 28. heinäkuuta 2015

Uusi suosikki!

Hyvän paitakaavan löytäminen tarkoittaa sitä, että teen sillä suurinpiirtein kaikki paidat. Mikä tarkoittaa sitä, että ne kaikki näyttävät suurinpiirtein samanlaisilta. Nyt löysin uuden kaavan, joka väljähköä pääntietä lukuunottamatta on oikein hyvä! Ja senhän saa seuraavaan versioon korjattua. Kaava on Princess (Ottobre 4/2012).


Tein tämän paidan koossa 92 ja rupesi ompeluvaiheessa arveluttamaan, tuliko valittua liian pieni koko kun rupesi näyttämään niin pieneltä koko paita, mutta sehän olikin ihan sopiva.


Jujuna tässä on tuo helmarypytys. Ohjeissa käskettiin ompelemaan ensimmäisen rypytysompeleen lisäksi kaksi ommelta, mutta ei kerrottu, tulevatko ne ensimmäisen ylä- vai alapuolelle. Olin ajatellut niiden tulevan alapuolelle, mutta alahelma näytti ensimmäisen rypytyksen jälkeen niin matalalta, että ompelin yläpuolelle. No, sitten rupesi arveluttamaan, että olisiko pitänyt kuitenkin ommella alapuolelle. Kolmannen ompelin sitten sinne. Ja nyt luulen, että ne molemmat olisi pitänyt ommella alapuolelle. Korjataanpa sekin seuraavaan versioon.


Pääsin piipahtamaan Pehemiän työhuoneella pari viikkoa sitten. Sieltä tarttui mukaani tämä kangas, joka ei verkkokaupassa ollut herättänyt mitään mieleenkiintoa. Mutta kun näin sen livenä, oli pakko ostaa. Tämä malli ja kangas ovat täydellinen match. Kangaskauppiaille seillaisia terveisiä, että kyllä saisitte lisämyyntiä, jos suuremmalla määrällä asiakkaita olisi mahdollisuus käydä hypistelemässä teidän kangaspakkojanne. Moni kangas ei vaan netissä pääse oikeuksiinsa. Toivon ja ehdotan, että pidätte suurimmissa kaupungeissa kimppapopup'peja useamman yrittäjän yhteistyönä. Lupaan tulla ostoksille :)

Tiina

2 kommenttia:

  1. Onpa ihana kuosi ja taas niin kiva paita! Blogissani on sinulle pieni haaste, jos ehdit niin käy kurkkaamassa. Haasteita on nyt näköjään enemmänkin liikkeellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Mielessä pyörii, mistä kankaasta leikkelen seuraavaksi tällaisen paidan, pari ehdokasta on. Kiitos myös haasteesta, otan kopin! :)

      Poista