keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Prinsessakoululainen

Meillä on uusi leikki, prinsessakoulu. Koulussa on opettaja ja yksi oppilas. Oppilas on yleensä Prinsessa Tiina. Opettajan johdolla koulussa harjoitellaan erilaisia asioita; voimisteluliikkeitä, hepparatsastusta ja tietysti myös niiausta ja prinsessavilkutusta. Välillä käydään ottamassa päiväunia (kestoltaan n. 2 sekuntia).

Ompelin prinsessakoululaiselle mekon. Enpä olisi uskonut, että laitan vettä myllyyn tälle kaikenlaiselle prinsessahömpötykselle, mutta näin on vain päässyt käymään (olen päästänyt käymään).


Yläosa on lyhennetty paitakaavan pohjalta (Autumn Forest, Ottobre 4/2014) n. koossa 92. Helmakappaleen muokkasin Funny Faces (Ottobre 1/2014) pohjalta samaisessa koossa. Leikkasin vähän lyhyemmän version, johon lisäsin tuon helmarimpsun. Ylempi helmakappale olisi saanut olla hiukan kapeampi. Tuo Funny Faces on nimittäin hurjan leveä. Helmaosat on rypytetty framilonilla ja alemman kappaleen saumanvarat tikkasin vielä helmaan kiinni. Vaaleanpunainen lanka sai paikata lilan puuttumisen.


Huomasin vasta kappaleiden leikaamisen jälkeen, että Disney-teksti pärähti Prinsessa Ruususen myötä paraatipaikalle keskelle etukappaletta. En ollut moista kankaassa aiemmin huomannutkaan.


Tuhkimo on näistä prinsessoista suosikkini. Oman prinsessani jälkeen tietysti.

Tiina

4 kommenttia:

  1. Sulle on haaste blogissani :) http://www.weekendchic.fi/2015/07/q-liebster-blog-award.html

    VastaaPoista
  2. Moni pikkutyttö olisi varmaan todella kateellinen sun tytön vaatekaapista. Niin ihania ompeluksia aina! Ja taidokkaasti tehtyjä.

    VastaaPoista