perjantai 10. heinäkuuta 2015

Minä pidän pupuista

Näin kommentoi Hertta nähdessään tämän mekon. Minä puolestani ihastuin tähän kankaaseen sen nähdessäni, mutta en halunnut tehdä kokovihreää mekkoa. Kun tajusin tämän harmaapohjaisen kankaan sopivan kuvan kanssa, ei tarvinnut kauan miettiä sopivaa mallia. Suosikkikaava Snow-White and Rose-Red (Ottobre 4/2014) pääsi taas käyttöön. Helmaa pidensin 10 cm, mekko vastaa kooltaan n. 92.


Koska helmakappaleessa on rypytystä, aaltoilee kuva helposti ja karhu meinaa jäädä vähän piiloon. Siinä mielessä ei paras kaavavalinta.


Monesti olen sisällä kuvatessa harmitellut valonpuutetta. Vaan oli omat haasteensa ulkonakin. Tuuli heilutteli mekkoa mielensä mukaan ja itikat söivät kuvaajaa. Ja tällä kertaa se valo tuli vähän liian voimakkaana kun aurinko loi varjojaan mekkoon. Mutta sainpa vaihteeksi vähän erilaista taustaa kuviin.

Takakappale on kokonaan harmaata kangasta. Tykkään.


Kuvat on otettu vanhempieni pihalla. Koneet matkasivat mukaan kun täällä lapsenvahteja riittää ja pääsen helposti vetäytymään yläkerran ompelunurkkaan. Taisi vaan käydä niin, että otin mukaani liian vähän kankaita, o-ou! Pitää ehkä ensi viikolla käydä tutkailemassa paikallista kangastarjontaa :)

Tiina

4 kommenttia:

 1. Kiva toteutus tuolle nallekankaalle! Ja kyllähän se nallukka sieltä kuitenkin pilkistelee ihan selvästi :) Mutta tuohan oli ihan loistava veto siihen, että pääsee kangaskaupoille, kun kankaat loppuu matkalla! (ei se silloin auta, vaikka kotona olis kauhea vuori kankaita odottamassa) Ja viimekertainen postaus vähån selvensi sitä, miksi olet saksasta kankaita tilaillut, kielivaikeuksia ei ainakaakn ole :) Minäkin sieltä tilailin nyt pariin otteeseen ja ihan onnistuneestikin ilmeisesti, mutta oman jännitysmomenttinsa tuo se, että saksankielentaidot ulottuvat tasan telkkaohjelmista pohjautuneeseen tietoon :D yllättävästi silläkin pärjäilee... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Kyllähän se kangaskaupoilla käyminen houkuttelee aina, vaikkei tarvetta oikeasti olisikaan :) tuli vaan varattua parit saumurilangat mukaan, joten ne vähän rajoittavat kangasvalintoja - ellen sitten ronskisti hurruuta "vääränvärisillä" langoilla. Saksankielisissä verkkokaupoissa tosiaan pärjään, mutta esim. ranskalaisissa (onko sellaisia? :)) menisi kyllä ihan arpapelillä! Nyt olen taas kuluttanut aikaani DaWandassa ja jotain ihania löysinkin. On kyllä nurinkurista, että sieltä saa joskus tilattua halvemmalla metrihinnalla kuin Suomesta halvemmilla postareilla.

   Poista
 2. Itsekin huomasin, että saksasta tehdyt ostokset voivat tulla halvemmiksi kovista postikuluista huolimatta. Vielä, kun saisi jaettua postikulut jonkun kanssa tulisivat ostokset vieläkin edullisemmiksi. Niin, missäs päin sinä asuitkaan?! ;)
  Jään jännityksellä odottelemaan, mitä ihanuuksia olet tällä kertaa löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. DaWandan kautta myös aika paljon vaihtelee ne postarit kauppojen välillä. Yksi tilaus oli ennakko, joten nyt joutuu muutaman viikon kankaita odottelemaan :) ja Helsingistä tilailen kankaita :)

   Poista