sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Kangasrakkautta

Joku sanoisi sitä kangashulluudeksi. Tai hulluudeksi. On kankaita ja sitten on Kankaita. Kaikki panda- ja pupuaiheiset kankaat ovat kompastuskiveni. Tämäkin kukkaisseppelepanda, ihana!


Jokainen kangas tarvitsee itselleen sopivan mallin. Tälle valitsin yksinkertaisen mekon pienillä sivulaskoksilla. Vastaavan tein aiemmin yksivärisestä kankaasta ja näitä kahta katsoessani joudun toteamaan, että malli sopii paremmin yksiväriselle (ja tietenkin minulla on leikattuna odottamassa kolmas mekko kuosillisesta). Ja kaava on siis yhdistelmä Banana Sweet'sta (Ottobre 1/2014) ja Autumn Forest'sta (Ottobre 4/2014) noin koossa 92/98.


Yritin leikata kankaan niin, että laskosten leikkuukohta ei osu pandoihin. Aika hyvin onnistuin. Laskokset ovat myös takakappaleen puolella.


Kankaan tilasin Tanskasta, Bloomelta. Ja taisinpa tilata tätä myös DaWandasta, sieltä se on tosin vielä matkalla. Erivärisenä, kahdella eri kuosilla. Niin ja Bloomeltakin tuli vielä toinen kangas. Neljä yhteensä. Rakkautta vai hulluutta? :)

Tiina

8 kommenttia:

 1. No on suloinen! Tuo malli on tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Tykkään myös tuosta mallista, se yksivärinen vastaava on ollu ihan suosikkimekko. Voi tosin johtua siitäkin, että se on yksivärinen :)

   Poista
 2. On kyllä syötävän suloinen mekkonen <3 Eikä malli ole ollenkaan paha kuvioidun kankaankaan kanssa. Nyt reissun jälkeen täytyisikin saada äkkiä ompelukone tulille ja syysmekkosia tytöille tekemään. Olen lähdössä neljän vuoden jälkeen takaisin töihin ja vähän jännäilen, kuinka sitten ehdin ompeluharrastusta taas jatkamaan. Tästä kun on tullut itselle niin kovin rakas henkireikä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä sitä ompeuaikaa tulee raivattua, itse olen raivannut vähän liikaa urheilun kustannuksella. Nyt pitäisi antaa taas sillekin harrastukselle enemmän aikaa. Aina ei kuitenkaan iltaisin jaksa enää ommella vaikka olisi mahdollisuuskin, mutta pitää luottaa vaan siihen, että kyllä sille ompelulle oma aika löytyy :) Tsemppiä töihinpaluuseen!

   Poista
 3. Nättejä mekkoja olet tehnyt, itsekin kovasti odotan että pääsen vauvalle ompelemaan mekkosia :) Bodyt on sen verran työläitä tehdä ja mekkoihin pitäisi olla kävelevä tapaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Noora! Toivottavasti ensiaskeleita otetaan pian, niin pääset mekkohommiin! Kaivelin juuri kaapista ensimmäisiä ompelemiani mekkoja kasvunvaralla. Ne sopisivat nyt, mutta ovat aika hirveitä :) pitäisi jotenkin tuunata ne käyttökelpoisiksi.

   Poista
 4. Kaunis! Näyttää tosi kivalta kaava yhdistelmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo malli on kyllä kiva, saa pienellä jujulla mekkoon vähän ilmettä.

   Poista