maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesäherkku

Kukapa ei pitäisi vesimeloneista. Tätä ommellessani muistelin erästä ihanaa vesimelonidrinkkiä, jota on tullut jokunen maisteltua vuosikymmen sitten. Lapsena kauhoin kerralla puolikkaan vesimelonin lusikalla suuhuni. Tämä kesäherkku kuuluu siihen osastoon, jota voisin popsia elääkseni.


Käpyseltä tilattu ihanan ohut vesimeloniprintti taipui tiimalasimekoksi kokoa 92. Kaava on Free Stars (Ottobre 1/2015). Hihat jätin pois, pidensin kädenteitä kolme senttiä ja tein niihin kaksinkertaisen päärmeen. Muutoin tein kaavan mukaan ilman taskuja. Rypytyksen tein puolattavalla kumilangalla ja ompelin ihan silmämääräisesti suoraompelella noin kainalon ja navan puoliväliin. Taisin ommella vähän vinkuraan.


Mekosta tuli kyllä juuri sellainen kuin olin haaveillutkin. Huomenna meidän perhe lähtee reissuun ja päivälämmöt kohoaa ennusteen mukaan yli 30 asteen, joten tämä on oivallinen helleasu. Ja varmaankin viimeinen kesämekko tältä erää.

 
Sain viimein tehtyä niitä kesäisempiä alaosiakin. Parit caprit n. koossa 92. Pinkit ovat vähän pidemmät kuin vaaleanpunaiset. Kaavana on Ruusunpuna (Ottobre 6/2012), josta lyhensin lahkeen.


Myönnän, että kävin tänään OSTAMASSA KAUPASTA vielä yhdet shortsit reissuun mukaan. Kaikkea ei aina ehdi ja jaksa tehdä :)


Mehukasta kesäkuun loppua!
Tiina

2 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia sinulla! Tämä kaava kun olisi aikuisen koossa, olen etsiskellyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Päivi! Saisikohan aikuisen kaavan muokattua helposti jostain laatikkopaidan kaavasta? Tässäkin on sellainen pohjana :)

      Poista