sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kukkapupuja

Seesaw-toppia (Ottbre 3/2012) ommellessani tuli ajatus yhdistää topin hihat mekkoon. Mielessä oli jo sopiva kangaskin, kesäiset puput.


Ei jäänyt ajatukset tällä kertaa suunnitelmiksi. Kangaspala oli vain valitettavan pieni ja mekko jäi ennemminkin kapeaksi tunikaksi. Sovituskierroksen perusteella näytti, että tätä voi kuitenkin käyttää ilman leggareitakin. Helman leikkelin vapaalla kädellä ja koko vastaa n. 92.


Olin taas vaikeuksissa kainaloiden kanssa. Tälläkin kertaa suoraommel meni aivan plörinäksi. Testiommel onnistui nätisti, mutta varsinaisen ompeleen jouduin purkamaan monta kertaa. Voiko syynä olla alapuolella oleva saumuriommel? Topin kanssa ratkaisin saman ongelman ompelemalla kainaloiden osuudet kaksoisneulalla, nyt vedin tiheällä siksakilla.


Olen niin innostunut tuosta trikoolla kanttaamisesta, että käytin sitä sekä tämän pääntiehen että omppupaitaan. T-paita on tehty Spot Fish -kaavalla (Ottobre 3/2014) muistaakseni koossa 92. Näyttää omaan silmään aika leveältä.Hyvää toukokuista äitienpäivää ja leppoisaa sunnuntain jatkoa!

Tiina

2 kommenttia:

  1. Ihanat vaatteet! Oon aivan ihastunut sun ompeluksiisi! Hassua että huomasin vasta että sun blogissa ei esiinny lapset, hassua siis etten alkuun ollenkaan edes huomannut sitä. Saat vaatteet tosi kauniisti kuvattua ilmankin! :) Mulla on omassa blogissa sama linja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kommentti, tulin tosi iloiseksi :) Päätin jo heti blogia perustaessani, että lapsi ei esiinny täällä, koska ei pysty omaa mielipidettään asiasta ilmaisemaan. Kieltämättä moni vaate olisi helpompi kuvata lapsen päällä ja kuvista saisi hienompia, mutta tällä linjalla mennään :)

      Poista