maanantai 4. toukokuuta 2015

Jäätelökesä

Muistatko triojäätelön?


Tämä mekko huutaa kesää. Ja jäätelöä. Tästä tuli ihana. Tämäntyylinen oli ollut mielessäni jo jonkun aikaa ja kun järjestelin kangaslaariani, palaset loksahtivat paikalleen. Nämä värit sopivat toisiinsa täydellisesti. Kangaspalojen koot myös päättivät värien järjestyksen puolestani.


Onnekseni tajusin ennen ompelua katsoa, että kolmiot kulkevat kaikissa kappaleissa samaan suuntaan. Yläosan kaava on muokattu 98 koon Seesaw-kaavasta (Ottobre 3/2013) ja helman puolestaan otin Green Butterfly -kaavasta (Ottobre 1/2012). Helmakappaleet piirsin 92 koossa, mutta jätin kunkin palan leveydestä vielä 4 cm pois. Käytännössä tämä vastaa n. kokoa 98/104 ja menee Hertalle varmasti vuoden päästäkin.

Pääntien ja hihansuut kanttasin trikoolla.


Leikatessa arvelin tästä tulevan valtava, alin helmakappale näytti aivan mahdottoman suurelta. Mitä vielä, parastahan tässä on juuri kunnolla hulmuava helma!


Jäätelökesää odotellessa,
Tiina

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen mekko! Aivan ihanat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Värit ovat kyllä ihanat, suosikkini tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Siis aivan syötävän ihana mekko! Aivan ihanat värit!

  VastaaPoista
 3. Ihan paras! Herkulliset värit ja ihan taatusti mieluinen malli:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tämä on tosiaan täydellinen mekko prinsessalle :)

   Poista
 4. Ooh miten ihana! Ekaa kertaa löysin blogiisi, selailin taaksepäin, sulla on täällä niin ihania ja kauniita töitä! Kahden poikalapsen äitinä mukava katsella välillä näitäkin, vaikka tykkään tosi paljon tehdä pojille vaatetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja onpa kiva, että olet tykännyt töistäni! Mä tykkään myös seurata poikien vaatteita ja varsinkin housujen osalta kateellisena katselen tarjontaa. Mekoista pitävälle tytölle kun tulee tehtyä vain leggareita.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, tykkään noista väreistä tosi paljon!

   Poista