torstai 16. huhtikuuta 2015

Voiko harmaaseen kyllästyä?

Miten tuo harmaa väri osaakin nykyään miellyttää. Siihen on helppo yhdistää muita värejä ja rauhoittaa kokonaisuutta. Vaaleanpunainen on kestosuosikkini harmaaseen yhdistettynä, mutta minttukin näyttää toimivan kivasti.


Joku on leikannut hepat kipittämään alamäkeä. Vähän tuo häiritsee, mutta pitää luottaa siihen, että käytössä mekko on liikkeessä, eikä vinous hypi silmille. Tämä on identtinen toisen heppamekon kanssa, tehty siis Seesaw-kaavalla koossa 98 (Ottobre 3/2013).

Yritin ommella kaksoisneulalla helmaa, mutta ei vaan onnistunut millään. Usean yrityksen ja purkamisen jälkeen päädyin surauttamaan siihen suoraompeleen. Helmaan ei pitäisi kohdistua ihmeempää venytystä, joten toivon tämän ratkaisun toimivan. Epäilen kaksoisneulaongelman aiheuttajaksi upouutta isompaa lankarullaa, jota neula ei vaan jaksanut pumpata.


Valkoinen resori oli aivan lopussa ja kaivelin erilaisia pätkiä kätköistä. Taitavat olla kaikki erilaisia. Onneksi sain viime viikonlopun Lapsi- ja Käsityömessuilta täydennettyä varastoja.


Kesän mekko- ja paitatilanne näyttää nyt hyvältä. Mutta ne alaosat.. Pakko on kyllä muutamat leggarit ja shortsit jossain vaiheessa surauttaa.

Tiina

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis väriyhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ompeluksia, selasin blogin kertaistumalta piiiitkälle taaksepäin :) Inspiraatiota tuli rutkasti omien tyttöjen ompeluksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana kuulla, että blogista on iloa :)

   Poista
 3. Onpas soma mekko! Harmaa on kyllä niin kaunis väri, niin vaatteissa, kuin sisustuksessa.

  VastaaPoista