maanantai 27. huhtikuuta 2015

Somewhere over the rainbow

Mainitsinko taannoin, että digivillitys alkaa olla osaltani historiaa? Eipä sitten kuitenkaan. Tämä suloinen kangas on tilattu Ruotsista Jonic Textil'tä. Heillä on käsittämätön paletti erilaisia digejä, ihanista aivan järkyttäviin sekoiluihin. Hinnat ovat Suomea edullisempia, postit kalliimpia, mutta edukkaat hinnat aika nopeasti kompensoivat postit. Kannattaa kurkata jos digit yhtään kiinnostavat. Palvelun osalta annan heille myös plussaa, toimitukset ovat nopeita ja paketit tuodaan kotiin. Se siitä mainospuheesta, asiaan.


Päädyin taas ompelemaan perusmekkosen Autumn Forest -paitakaavan (Ottobre 4/2014) pohjalta. Vastaaviahan olen ommellut jo useamman, helmakantilla tosin. Miksi sitä hyväksi havaittua kaavaa vaihtamaankaan (vaihtelunvuoksi ehkä?). Helmakantti vaihtui tässä versiossa kuitenkin kuminauhaan.


Leggaritarpeeseen ompelin pilkulliset pöksyt. Tämäkin kangas on Jonicilta. Leggarithan minä ompelen aina samalla kaavalla, Ruusunpunalla (Ottobre 6/2012). Molemmissa vaatteissa koko vastaa n. 92, tosin leggareissa kaava taisi olla 86 vähän pidennettynä.


Voin paljastaa, että viime viikolla kotiutuneet kankaat ovat myös digejä, joten ei lopu vielä tähänkään digipostaukset :) Mukaan mahtuu kuitenkin muutakin. Huonompi homma on se, että kankaat eivät enää kohta mahdu mihinkään.

Iloista viikonalkua,
Tiina

2 kommenttia:

  1. Ihana! Tuo kuminauhakuja helmassa sopii loistavasti kankaan sekä mekkomallin kanssa. Tätäkin pitäis taas itse kokeilla omalle tytölle.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oon vältelly helmakuminauhoja kun on ollu vaikea arvioida mittaa. Nykyään lapsi haluaa sovittaa aina vaatteita, joten samalla saan mitankin otettua :)

      Poista