keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Namut

Olen vähitellen ottanut kangaslaaristani syrjään kankaita. Hypistellyt niitä ja etsinyt niille sopivia pareja. Olen täydentänyt niitä ostamalla muutamaa yksiväristä kangasta. Kesävaatteiden kankaat on nyt valittu. Niitä odottaa tuolla kaksi kangaskassillista ja ensimmäiset päätyi jo paininjalan allekin. Tuli kaksi t-paitaa.

Hoops-kaavaa (Ottobre 3/2012) on paljon kehuttu. Piirtäessä se vaikutti jotenkin epäsuhdalta. Iso pääntie ja lyhyt helma. Otin hieman vapauksia ja nämä paidat on rakennettu leveydellä koosta 98, pituudella koosta 116 ja paljon pienennetyllä pääntiellä. Sovituksen yhteydessä totesin, että pääntietä voisi vieläkin vähän pienentää ja leveydeksi olisi riittänyt koko 92. Ehkä helmakin voisi olla pari senttiä lyhyempi. Oikealla yhdistelmällä syntyy kyllä tosi söpöjä paitoja, aika namuja tuli jo näistäkin.


Mikäli joku ihmettelee lammaspaidan väritystä, niin nuo kukkaset on oikeasti violetit (en osaa vieläkään säätää kameran asetuksia).

Jos kesän ajatellaan alkavan kesäkuusta ja lasketaan optimistimatikalla kuukausia kesään, on jäljellä enää kaksi. Kun maaliskuuhan on jo korkattu.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti