sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Karhuhuppari

Andrea Lauren suunnittelee kuoseja, joista todella pidän. Niiden saatavuus on vaan hieman vaikeaa. Spoonflowerilta voisi tilata vaikka mitä, mutta olen kuullut laadun olevan aika huonoa. Lisäksi Jenkeistä tilaaminen tulleineen ja toimitusaikoineen arveluttaa. Bloome myy muutamaa jerseytä, mutta niistä mikään ei ole ollut vielä pakkotilattava. Saksan DaWandasta löysin tämän karhujoustocollegen. Hinta oli edukas ja postikulut alle Suomen kulujen. Taitaa jatkossa osa kangasrahoista lennellä tuonne suuntaan.

Hertalla ei ole käytössä yhtään hupparia. Olen ajatellut niiden olevan epämiellyttäviä talvikamppeiden kanssa kun huppu jää niskaan. Toisaalta pidänhän itsekin huppareita kesät talvet ilman ongelmia.


Karhuista piti siis saada huppari. Huppuhan siitä tosin jäi uupumaan kun kangasta ei ollut tarpeeksi. Kangaslaarista löytyi PaaPiin minttua kolmiojerseytä, joka kuvioltaan passasi karhuihin täydellisesti. Kankaissa on pieni sävyero, joten en halunnut laittaa huppua suoraan kosketuksiin karhukankaan kanssa. Niinpä päätin tehdä hupun ulkopuolen mustasta ohuesta collegesta ja sisäpuolen mintusta kankaasta. Vaaleanpunaisilla kanteilla sain himpun tyttömäisyyttä mukaan.


Kaavana on Beagle Boy pienennettynä noin kokoon 92 (Ottobre 4/2013). En ollut aiemmin tajunnut, että sillä on merkitystä, kumpi puoli kietaisuhupusta tulee päällepäin riippuen, onko huppari tytölle vai pojalle. Tai liekö sillä oikeasta merkitystä, en tiedä. Tässä nyt tyttöhuppari ja kietaisuhupun oikea puoli päällä.


Iloista sunnuntain jatkoa!
Tiina

4 kommenttia:

 1. Ihana huppari! Ja tuo kangas ♥ Andrea Lauren suunnittelemia kuoseja oon kuolannu jo jonki aikaa ja nyt täytyy kyllä tuo nettiputiikki laittaa korvantaakse! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kangas on niin herkullinen ja laatukin vaikuttaa hyvältä, tosi pehmoinen. Niin toivoisin, että hänen kuosejaan olisi helpommin saatavilla, ehkä joku kotimaisista kauppiaista ottaisi näitä myyntiin. Kangaskertulla huomasin jotain tulleen juuri ennakkotilaukseen.

   Poista
 2. Miten tuo tilaaminen ja maksaminen sieltä sujuu? Kun ei toi saksan kieli ole ihan vahvinta osaamisaluetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielen voi vaihtaa enkuksi (tosin kankaiden kuvaukset taisi olla edelleen saksaksi), mutta itse ostoskori- ja maksutoiminnot sai tosiaan enkuksi ja tilaaminen oli ihan helppoa. Maksoin muistaakseni PayPalilla, en muista oliko luottokorttimahdollisuutta. Tein tilauksen viikonloppuna ja torstaina jo tuli postia, ihan verrattavissa Suomen toimitusaikoihin.

   Poista