tiistai 24. helmikuuta 2015

Eriparihihoja

Olen nähnyt monia hienoja vaatteita, joissa hihat on tehty eri kankaasta kuin etu- ja takakappale. Itse en ole osannut tuota tapaa oikein hyödyntää, mutta nyt päätin kokeilla.

Harmillisesti näistä kuvista tuli ihan suttua, eikä niistä käy ilmi tämän mekon ihanuus.


Piirsin raglankaavan Little Lamb -paidan (Ottobre 4/2012) pohjalta, mutta pidensin ja kavensin hihat sekä leikkasin helman pidemmäksi. Tämä vastaa n. kokoa 92. Punapilkulliset hihat sopivat tähän mielestäni täydellisesti. Hienoin mekko, mitä olen pitkään aikaan tehnyt.


Mekko on ihan symmetrinen, kuvaajalla oli vain hieman haasteita :)


Vallan innostuin kokeilemaan eriparihihoja tähän mekkoon. Ja kun lisäsin mukaan vielä taskutkin, on sekamelska valmis. Jotenkin ajatus ja toteutus eivät nyt kohdanneet. Tämä on tehty samoilla kaavamuokkauksilla kuin edellinenkin mekko, helma tosin on leveämpi ja pidempi. Taskut nappasin Princess Castle'sta (Ottobre 4/2013).


Ehkä tässä on vain liikaa elementtejä omaan makuuni.


Olen tehnyt kangaslaarillani kovasti inventaariota kesävaatteita silmällä pitäen. Yritän saada järkevän kokonaisuuden aikaiseksi niin, että vaatteet olisivat suurinpiirtein samasta värimaailmasta ja helposti yhdisteltävissä. Pääasiassa t-paitoja ja mekkoja, muutamat caprit sekä shortsit. Vähän jo houkuttaisi ensimmäisten kaavojen piirtäminen, mutta ehkä odottelen vielä hetken :)

Tiina

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo vihreä pesukarhumekko! Veikeä ja jotenkin raikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo pesukarhukangas on niin hauska, jotenkin hyväntuulinen :)

   Poista
 2. Tosi kivoja, etenkin tuo ensimmäinen.

  VastaaPoista