perjantai 7. marraskuuta 2014

Sydänneulostakki

Viikolla pääsin vaihteeksi kokemaan sen tunteen kun joku suunniteltu asia onnistuu justiinsa. Se oli tämä sydänneulostakki.


Ensimmäisenä tämä kuva, josta selviää kuvaamisen tuska. Välillä joutuu raivailemaan sopivia kuvauspaikkoja valoa etsiessä. Ja ihan riittävästi sitä ei löytynyt tänäänkään.


Haaveilin Hertalle edestä avonaisesta neulostakista, jota voi pitää trikoopaidan päällä. Käytin kaavana Cloudy Day (Ottobre 4/2013) 92 leveydellä ja 98 pituudella. Hihoja pidensin ja kanttasin sekä jätin edestä nappilistat pois. Sen sijaan levensin molempia etukappaleita hieman alhaalta ylöspäin ja laitoin yhden nepparin ihan ylös.


Etukappaleet menevät päällekkäin vain aivan ylhäältä ja masun kohta jää sopivasti avonaiseksi. Varsinkin päällä tämä on tosi kivannäköinen ja mustavalkoisena helppo yhdistää monen paidan kanssa.


Hyvää viikonloppua!

Tiina

4 kommenttia:

  1. Ihana, niin suloinen ja monikäyttöinen takki. :) Onko kangas merinoa vai puuvilllaneulosta? Kuvaaminen on tosiaan varsn haastavaa tähän vuodenaikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tää on puuvillaneulosta. En oo vielä uskaltautunut merinoja tilaamaan tai siis lähinnä ompelemaan :)

      Poista