sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Lumoava Lissu

Kylläpä ihastuin tähän Lissu-kankaaseen. Digiprintattu kuosi on vahaliitumaisesti piirretty ja täynnä ihania yksityiskohtia.


Nyt valmistui kolmas tunikani Snow-White and Rose-Red -kaavalla (Ottobre 4/2014), jonka olen pienentänyt kokoon 92. Jätin tästäkin kaikki lisukkeet pois ja helmaa pidensin kymmenen senttiä.  Etukappaleen yläosaan en halunnut mitään kankaan pääkuvioista, koska halusin tuoda esiin ne vain kertaalleen helmaosassa.

 
Taakse leikkasin Lissuja ja kisuja useamman. Kuosilliset kankaat voivat olla joskus haasteellisia asettelun suhteen, mutta tähän kankaaseen sain sommiteltua eri kappaleet hyvin ilman isoja hukkapaloja.


Resori on Noshilta ja sen kanssa meinasin joutua pulaan. Resori on tosi liukasta ja pääntien kanttauksen sain lörpsähtämään. Höyrysilitys onneksi pelasti lopputuloksen.

Leggareiden kanssa meinasi tulla ongelma, kun kankaan korkeus ei meinannut riittää. Lisäksi olin kuivattunut kankaan vähän vinoon, joten leikkaaminen oli haastavaa. Etupuolen keskisaumassa sydämet seikkailevat miten sattuu, mutta onneksi ne saa piiloon pidemmällä helmalla. Kaavana jälleen Ruusunpuna (Ottobre 6/2012) koossa 80.


Viikonloppuna olen saanut surruutella useamman tunnin, kunnon ompeluterapiaa olen kaivanntukin. Ennen työviikkoon ryntäämistä voisi vielä nautiskella kauden ensimmäiset glögit!

Tiina

6 kommenttia: