perjantai 26. syyskuuta 2014

Tyttömäistä

Uusin Ottobre (4/2014) on osoittautunut hyväksi lehdeksi. Snow-White and Rose-Red -tunikasta olen nähnyt ihania versioita ja halusin kokeilla itsekin. Kaavat lähtevät koosta 98, joten käsivaralla pienentelin niitä hieman. Tässä siis oma versioni n. koossa 92. Piirsin kaavasta kaikki osat, mutta valmiista tunikasta jätin pois nappilistan ja siihen kuuluvan röyhelön.


Helma tässä tunikassa jäi aika lyhyeksi, seuraavaan versioon pitää pidentää muutamalla sentillä. Muutoin oikein kiva malli. Olkapäillä olevat röyhelöt ovat muuten todella pienet, niitä ei taida edes kuvista erottaa.


Röyhelöt lisäsin tähänkin paitaan. Tarkoitus oli ommella olkapäältä pussittavat hihat, mutta suunnitelma lässähti käsiin. Purin vähän valmista hihaa ja lisäsin nuo olkasomisteet, nyt on parempi.


Kaavana tässä on Ottobren (3/2014) Spot Fish -paita. Hihat pidensin ja helmaankin taisin laittaa jonkun sentin lisää. Koko on muistaakseni 86.


On ollut ilo saada uusia lukijoita, tervetuloa!

Ja huomaatteko, olen onnistunut aika hyvin pitäytymään värisuorassani: harmaa - musta - vaaleanpunainen - minttu.

Ihanaista viikonloppua!
Tiina

2 kommenttia:

  1. Ihania! Osaisinkohan mäkin pienentää 92:ksi.. Toi korukangas on muuten tosi kiva! Mun on pitänyt ostaa sitä, mutta taisi olla loppu kun viimeks katsoin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Osaat varmasti, samassa suhteessa vain pienennät kuin seuraava koko on isompi. Tarkempi varmaan mittaisi, mutta itse piirsin silmämääräisesti :)

      Poista