torstai 22. toukokuuta 2014

Alussa oli paita

Notkuin Facebookissa oikeaan aikaan. Verson Puoti julkaisi kuvan hupullisesta t-paidasta ja antoi mahdollisuuden kymmenelle nopeimmalle kommentoijalle saada paita omakseen ehdolla, että tekee siitä jotain ihan uutta. Huusin HEP!

Tiistaina kotiin tuli tällainen paita kokoa 128/134.


Ja eilen yöllä paidasta oli jäljellä saumat ja helmakäänne.


Alkuperäinen ajatukseni oli tehdä miehelleni golfmailoihin uudet suojahuput. Huppuosa on vuoritettu ohuella vanulla ja varsiosa on resoria. Päihin pyörittelin villatupsut. Aika ihanat tuli <3 Nämä pääsivät tänään jo tositoimiin.


Mailasuojuksiin kangasta meni vain etukappaleen verran, joten takakappaleen ja hihat leikkasin paidan yläosaksi. Napapaita olisi tullut, jos en olisi avittanut vähän pilkullisella trikoolla. Helman huolittelin rullapäärmeellä ja yläosaan ompelin pätkän framilonia. Hertta sai tästä kesäpaidan kokoa 86.

Ja vielä jäi huppu. Siitä tulikin sitten myssy syksyä odottamaan. Leikkasin vain hupun irti paidasta ja ompelin alareunan umpeen.Ihana projekti, kiitos Verson Puodille tästä mahdollisuudesta! <3

Aurinkoa,
Tiina

2 kommenttia:

  1. Mieletön tilaisuus ja hieno uusi toteutus :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämä oli kyllä niin kiva juttu ja mikä tuuri sattui käymään, että ehdin räpsäistä itseni mukaan. Ja tämä oli mainio tilaisuus haastaa itseä keksimään jotain uutta, se on monesti niin vaikeaa :)

      Poista