lauantai 1. maaliskuuta 2014

Bambi ja Toinen Bambi

He ovat Bambi ja Toinen Bambi.


Toinen Bambi on PaaPiin tee se itse -paketista ommeltu. Aika kiva idea ja kuvalliset ompeluohjeet tekivät ompelusta helppoa. Ennen leikkaamista piirsin kaavat talteen ja niiden pohjalta on ommeltu Bambi.


Varsinkin Bambi on lunastanut paikkansa. Sain sen valmiiksi eräs ilta kun Hertta oli jo nukahtanut. Hän kuitenkin heräsi alkuillasta kovin itkuisena, eikä meinannut millään rauhoittua. Vein Bambin hänelle ja se kainalossa itkut helpottivat. Eräs toinen ilta iltapuuro ei maistunut lainkaan. Bambi tuli paikalle nälkäisenä ja halusi syödä Hertan kanssa. Sinne meni puurot. Bambi tuli apuun myös kun yliväsynyt, kylvystä juuri tullut lapsi ei olisi halunnut pukea vaippaa ja yöpukua päälleen. Bambille laitettiin vaipat ja, no arvaat varmaan lopun.


Blogin ulkoasua on ravisteltu. Vanha ilme oli jotenkin tunkkainen,  joten pyysin miestäni suunnittelemaan minulle oman logon. Se on hieno <3

Tiina

2 kommenttia:

  1. Hieno ulkoasu, vau! Ja suloiset bambit, ihana apu arjessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kyllä tosi paljon tästä uudesta ilmeestä, kiitos miehelleni! :) Ja nuo bambit pelastavat monta tilannetta. Montakohan niitä joutuu vielä ompelemaan... :)

      Poista