maanantai 10. helmikuuta 2014

Tehdään hyvää

Kun ompeluryhmääni tuli viesti mahdollisuudesta osallistua hyväntekeväisyyshuutokauppaan ompelemalla, ei ollut vaikea päättää, osallistuisinko. Koska saumuri on asunut viime viikot huollossa, oli ommeltava jotain ompelukoneella. Jotain puuvillaista siis. Hetken jouduin miettimään, mitä tekisin. Tämä tuli mieleen ensimmäisenä, puuvillainen koristeviiri.


Eilen pyörittelin vielä päässäni ajatusta toisesta tuotteesta. Piirtelin parit pöllöt ja tässä lopputulos, kierrätysmateriaaleista kasattu pöllönen.


Näitä ja monia aivan käsittämättömän hienoja töitä pääsee huutamaan itselleen tulevana lauantaina. Alla vielä virallinen tiedote ja tarkat ohjeet.

*********

Ompeluryhmä Saumanvara tempaisee jälleen hyvän asian puolesta!

Lauantaina 15.2. vietetään kansainvälistä lasten syövän päivää. Saumanvaralaiset haluavat olla mukana pienten asialla suurella sydämellä omalla hyväntekeväisyyshuutokaupalla. Ompelemme, neulomme ja virkkaamme tuotteita huutokaupattavaksi.
Huutokaupan tuotto lahjoitetaan suoraan Sylva ry:lle, joka on vuonna 1982 perustettu syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys.

Huutokauppa järjestetään lastenvaatekirpputori Piilon facebook-sivuilla. Huutokaupalle tulee oma kuvakansio, johon huutokaupattavat tuotteet ladataan perjantaina 14.2. Huutokauppa käynnistyy lauantaiaamuna 15.2. kello 9 ja tuotteita voi huutaa kello 21:een saakka. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
Ensimmäinen huuto on korotettu ja korotuksen minimisumma on 1 euro. Huutokaupassa on käytössä niin sanottu viiden minuutin sääntö.
Huutaja maksaa voittosumman suoraan Sylva ry:n tilille ja esittää tuotteen tekijälle sähköisen kopion maksukuitista. Tuotteen tekijä postittaa tuotteen suoraan ostajalle neljän arkipäivän sisällä ja maksaa postikulut omasta pussistaan. Tarkemmat ohjeet maksuun ja muihin huutokaupan käytännön asioihin liittyen tulevat esille huutokauppakansioon.

Tule mukaan huutamaan uniikkeja käsitöitä! Tehdään yhdessä hyvää isolla porukalla!

ps. Tätä viestiä saa jakaa!

http://www.sylva.fi/fi/

https://www.facebook.com/pages/Piilo-lastenvaatekirpputori-/120673634676762


*********

Tiina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti