torstai 6. helmikuuta 2014

HerttanenMekko

Päähän tuli visio. Pari iltaa hahmottelin sitä mielessäni. Toissailtana leikoin kankaat. Eilen aloitin ompelun. Nyt se on valmis. I H A N A mekko, vaikka itse sanonkin. Ja miksen saisi sanoa.


Varastin ideoita eri kaavoista. Yläosa on piirretty ihan peruspaidan kaavalla. Alaosan nappasin Funny Faces -tunikamekosta. Yläosan rintamus on Anemone Stripes -idealla käsivaralla piirretty. Sitä kiertävä rypytysreuna on omaa keksintöä. Miten sattuikin tulemaan juuri oikean kokoinen heti ensiyrittämällä. Mekko on noin kokoa 86. Vähän hidas tämä oli ommella ilman saumuria, mutta tästä teen kyllä varmasti eri versioita vielä. Hieman pelkäsin tuota mustaa väriä, on se vähän synkkä kyllä näin pieneen vaatteeseen. Seuraava versio sitten värikkäämmistä kankaista.Annoin mekolle myös nimen, se on Herttanen. Nimi ei tule kankaasta, vaikka se siihenkin sopisi vaan tuosta omasta, rakkaasta lapsesta.

Tiina

6 kommenttia:

  1. Oi,tämä on kyllä tosi onnistunut,aivan ihana,niin väreiltään,kuin malliltaan <3

    VastaaPoista
  2. Suloinen, mää sain kans tällä viikolla valmiiksi villanutun, jossa myös ton tyylinen kaarroke ja röyhelöä :). Kaarroke + röyhelö=ihanan tyttömäinen lopputulos!

    VastaaPoista