maanantai 3. helmikuuta 2014

Herrasmieshuppari

Mieskin sai päälleen pitkään toivomansa hupparin. Joulunpyhinä katsottiin yhdessä Käpysen kangasvalikoimaa ja sieltä hän valitsi tämän herrasmiesaiheisen joustocollarin. Kaava on otettu Joka tyypin kaavakirjasta. Omaan makuun kaava on himpun leveä, miehen mielestä helmasta ja hihoista saa seuraavassa versiossa ottaa mittaa pois. Myös hihojen resoreita pitää vähän tiukentaa. Huppuun leikkasin vuoren omasta vanhasta trikoopaidastani.
On ollut ilo huomata, että mies on aktiivisesti pitänyt tätä sekä joululahjapaitaansa <3 Ehkä tilauksia tulee lisääkin. Mutta vannon, että niitä golfhousuja en hänelle ompele. Piste.

Hyväntekeväisyysasiaa vielä. Osallistun ompeluryhmäni hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa myydään meidän ompelijoiden tekemiä töitä ja rahat menevät suoraan Sylva ry:lle, joka on syöpää sairastavien lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys. Huutokauppa pidetään 15.2., kansainvälisenä lasten syövän päivänä. Ja tähän huutokauppaan voi osallistua mistä vaan, tuotteet tulevat eräälle Facebook-sivustolle, jonne omat huutonsa voi käydä naputtelemassa. Laitan tästä vielä lähempänä tarkemmat tiedot.

Nyt on hyvä mahdollisuus lahjoittaa rahaa tärkeään kohteeseen ja saada vastineeksi jotain uniikkia, käsintehtyä. Ja hyväntekeväisyydestä hyvän mielen.

Tiina

4 kommenttia:

 1. Hyvännäkönen huppari!! Olen hämmästynyt että mies on valinnut itse tämän värin, hienoa! T: eräs hyvinkin värirajoitteisen miehen vaimo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitosta :) Kun kankaita hänelle näytin, arvelin tarttuvan siihen harmaaseen Verkkoon, yllätyin vähän itsekin tästä valinnasta. Jos naisista ei koskaan tiedä, niin ei kyllä miehistäkään :)

   Poista
 2. mahtis huppari! Minä kans kättelen virtuaaliset onnittelut sinulle (ja miehelleskin!) loistavasta väri- ja kuosimausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, välitin onnittelut myös miehelle :) Ja tervetuloa blogini lukijaksi, jee!

   Poista