sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Meillä sisustetaan

Tai no, ehkä ennemminkin kasataan tyynyvuorta. Olen tässä viime aikoina ommellut kasan koristetyynynpäällisiä. Ei siksi, että niitä varsinaisesti tarvitaan vaan siksi, että jotain on pitänyt ommella.

Tämä ensimmäinen meni mieheni esikoistyttärelle ja tämän olin kyllä luvannutkin hänelle ommella. Kangas on aivan ihana löytö Eurokankaasta. Jemmasin sitä vähän Hertallekin, jos joku päivä jaksaisin liivimekon siitä hänelle ommella.


Voiko sohvalla olla liikaa tyynyjä? Meillä olohuoneen sohvalla on ollut parin tyynyn "vaje". Pötkötellessäni kasaan pään alle yleensä tyynyn jos toisenkin. Nyt riittää myös kanssapötköttäjille varmasti omansa. Nämä kaksi on ommeltu Marimekon kankaanlopuista, taitavat olla viimeisiä jäännöksiä tilkkuprojektista. Tuo Vihkiruusu-kangas on mielestäni todella kaunis. En yleensä pidä mistään ruusujutuista tai yleensä romanttisista kuoseista, mutta tuossa on jotain vetoavaa.Hertan huonekin sai osansa eli jättityynyyn meni pala Marimekkoa ja tuollaiseen pitkulaiseen puolestaan vanhaa Finlaysonin Miljoonasydäntä, toiselle puolelle vihreää ja toiselle keltaista. Tuon maatila-aiheisen tyynyn ompelin jo aiemmin syksyllä. On muuten todella herkullinen kangas!


Parit kangaskoritkin ompelin tarpeeseen, nämä keräävät sisäänsä Hertan pienimmät lelut. Vihreää ompelin niin innoissani, että unohdin ommella alareunan tikkauksen. No, eipä tuo ole niin justiinsa.


Yksi vetoketju olisi vielä jemmassa tyynyä varten ja kankaitakin riittää. Mutta olisikohan sitten meidän tyynykiintiö (hetken) täynnä..

Tiina

2 kommenttia:

  1. Iiihhania eritoten nuo lapsenhuoneen tyynyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) ei niistä ainakaan väriä puutu! Ja mukava niiden kanssa on pötkötellä :)

      Poista