perjantai 18. lokakuuta 2013

Huppari eli huppi

Huppari on huppi. Harry Potter on hoppi.

Sain pari päivää sitten kirjastosta varaamani Ottobren 4/2009. Tässähän on siis kaava edestä umpinaiseen huppariin, jonka halusin tehdä Hertalle. Tein koossa 86 ja vielä on mukavan reilu. Ohje on kääntöhupparille, mutta sellaista en halunnut tehdä. Tarkoitus oli kyllä vuorittaa huppari trikoolla ja ompelinkin vuoren kasaan, mutta en kuitenkaan sujauttanut sitä sisään. Tämä ihana Majapuun heppaneulos vaikuttaa tarpeeksi lämpimältä ilman vuortakin ja pysyy ryhdikkäänä näinkin.


Yllättävän helposti tämän tekeminen onnistui, mitään suurempaa ongelmaa ei tullut, vaikka etukäteen ajattelin hupparin olevan tiukka paikka. Vetskari/nappiversio varmaan onkin. Vähän tuo kankaan leikkaaminen harmittaa kun yritin kohdistaa ja nyt on kankaasta jäljellä enää lähinnä riekaleita. Hö. Hupparia muokkasin laittamalla resorit hihansuihin ja helmaan. Olisivat saaneet olla hieman tiukemmat. Mutta tykkään kyllä tästä!


Kylmät ilmat yllätti ja piti äkkiä saada Hertalle lämmin pipo. Löysin vanuvuorta, jonka toinen puoli on trikoota tai vastaavaa ja surautin siitä ja Neropateista pipon. Vaan oliko se sitten liian pieni. Harmitus! Tein kaavan itse ja sen pituinen se. Tämä menee nyt eräälle pienelle neidille lahjuksena.


Hupparin omistaja istuu parhaillaan sylissäni ja jonkin verran haastavaa on tämä kirjoittaminen. Tässäpä siis tämän illan turinat.

Tiina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti